Premium + Neutronium
+4
LORD_ICEMAN
FATALITY@21
seickly
bobik.69
8 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Premium + Neutronium
no chcel by som vedet vase nazory nato keby sme sa dohodli a kupili si setci premium a este kebysme sa volako dohodli aj na lodiach behemoth... zajmalo by ma kto je ochotny to zacalovat a pod...
Re: Premium + Neutronium
ja osobne ne hraju jeste hodne onlinovek a u jedne z nich si to platim a vic bych uz nemohl platit gladiatus cz tam se to bez premiumu snad neda
Moj nazor je taky ,ze veci za neutronium(teda lode, moduly....) sa budu dat kupovat za kredity v aukcnej sieny(vo verzii 0.20). A premium ucet by nebol zas tak spatny napad.
FATALITY@21- Admin
- Počet príspevkov : 49
Registration date : 18. 10. 07
jo...? nova verze bude mit i aukcni sin..? super to je podobne jak na gladiatusu tam je taky ... aukni sin na veci za rubiny...
no mne sa to platit nechce.... nakolko pri mojej jazde autom je spotreba trosku vyssia
LORD_ICEMAN- Mirne vzdelany letec
- Počet príspevkov : 90
Registration date : 21. 10. 07
ty keby si neviem ako dlho programoval hru nechcel by si za nu nejake money?
urcite ano... ale robil by som to tak aby hra bolla vyrovnana a daval by som to za lacnejsie sumy a za lacnejsie sumy by sa my zvysyl predaj dostatocne... tak ze keby som mal nizsie ceny tak by ich bolo ovela viac ludi a mal by som lepsie zarobene ako tyto dp
tak to hej toto nedomysleli lebo jednak je to drahe a jednak strasne nevyrovnane.... akoze ked niekto zacne hned prvy den behat s behemothom je to trochu ine ako s tou zakladnou lodickou
jjn to je trosku detail ale neco by podle me aspon nemelo byt za neutronium ...
seickly napsal:jjn to je trosku detail ale neco by podle me aspon nemelo byt za neutronium ...
jj proste to prehnali.... ale co uz dp je super aj tak
bobik.69 napsal:hej lepsie ako bitefight,gladius a ogame
tak ogame je total kravina..... akoze jednak fatalna a jednak tam hrala zuzik.....
¨ja hraju gladiatus ... a nwm no mozna mi prijde propracovanejsi nez darkpirates ...
bobik.69 napsal:ved ale gladius je ako bitefight... a ogame vobec som nechapal pointu toho
neni mas tam o strasne moc veci vic .... aukcni sin, trziste, arena, 6 mist kde lovis,tavernu na ukoly... to nemas v darkpiratech
nj no... ale gladius je stara hra...a mozno prichodom novych verziii DP sa to vylepsi... oto sa nebojim
bobik.69 napsal:nj no... ale gladius je stara hra...a mozno prichodom novych verziii DP sa to vylepsi... oto sa nebojim
jestli povazujes 4 mesice za stary tak jn
bobik.69 napsal:tak ja som pocul ze to ma uz rok
mozna oficial ale i na oficialnim je to min nez rok podivej
(C) 2007 by Gameforge. All rights reserved. Impressum, T&C
boa uz riesite picoviny chlapi
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Strana 1 z 3