Zbohom....
+2
seickly
LORD_ICEMAN
6 posters
Strana 1 z 1
Zbohom....
caute odchadzam z tejto ali... majte sa fajn a nech sa vam dari
LORD_ICEMAN- Mirne vzdelany letec
- Počet príspevkov : 90
Registration date : 21. 10. 07
Re: Zbohom....
no kdyz uz je zalozen tento topic zbohem tak bych hctel take pridat prispevek
loucim se s vami (ve hre DP) uz me prestavaji bavit obdobne mise nemoznost porazit lidi co maj behemota ... myslim ze koncim zhruba v nejlepsim takze se mejte hezky jinak na foru porad zustavam jako spravce
loucim se s vami (ve hre DP) uz me prestavaji bavit obdobne mise nemoznost porazit lidi co maj behemota ... myslim ze koncim zhruba v nejlepsim takze se mejte hezky jinak na foru porad zustavam jako spravce
LORD_ICEMAN // podla mna si sa zachoval ako CHUJ ked si siel k DA... vies ze kazda pomoc sa nam zide a ze sa ich snazime prekonat...
seickly // jj no uz ked ta to nebavi... inac ked budes este daco ukrivat pri sebe,nehanby sa... povedz mi
seickly // jj no uz ked ta to nebavi... inac ked budes este daco ukrivat pri sebe,nehanby sa... povedz mi
akoze snaz sa kolko chces ale DA neprekonas....
LORD_ICEMAN- Mirne vzdelany letec
- Počet príspevkov : 90
Registration date : 21. 10. 07
mnoo slo by to ale kdyz kazdej ... no raci nic ja mam sice co kecat ale uz me to nebavi no ...
mmmmmm to by som nepovedal ze sa nechas takto zlakat k DA. Vies ze sme ich chceli dobehnut,,,,,,,nepekne od teba.......nechat sa zlakat silnejsimLORD_ICEMAN napsal:akoze snaz sa kolko chces ale DA neprekonas....
FATALITY@21- Admin
- Počet príspevkov : 49
Registration date : 18. 10. 07
FATALITY@21 napsal:mmmmmm to by som nepovedal ze sa nechas takto zlakat k DA. Vies ze sme ich chceli dobehnut,,,,,,,nepekne od teba.......nechat sa zlakat silnejsimLORD_ICEMAN napsal:akoze snaz sa kolko chces ale DA neprekonas....
podle me je to spatny ze takhle chodite k DA njn ono je lepsi se schovat u nich ze aspon na tebe nikdo neutoci ale nwm podle me je to pekne srabsky jak rikal bobik ...
seickly porazit jde kdokoliv spatna vymluva, Behemontha nemam a nejsem myslim na Tom spatne ))
LORDa ICEMANa nikdo nelakal, sam se rozhodl za Sebe
VOODOOak- Noob
- Počet príspevkov : 13
Registration date : 26. 10. 07
VOODOOak napsal:seickly porazit jde kdokoliv spatna vymluva, Behemontha nemam a nejsem myslim na Tom spatne ))
beru ze toje mozna spatna vymluva ale kdyz dejme tomu setris treba na toho dreadnaughta... a ted te posobe napadne 10 kazdej ti vezme 20 000 tak te to docela nastve... a ldyz nemas lepsi lod ... tak tezko nekoho porazis a nemene dulezity je to ze me to uz opravdu nebavi ...
tak stacilo rovnou napsat ze Te to nebavi a nevymlouvat se ze nejde nekoho porazit
VOODOOak- Noob
- Počet príspevkov : 13
Registration date : 26. 10. 07
no ale to je z myho hlediska pravda a taky me to nebavi kdybych to nechtel napsat tak bych to nenapsal
tak to mas udelat tak jak ja, strukturu mam furt na 1 jen kdyz potrebuju rabovat tak si to doplnim o minimalni cast 500, obcas to nevyjde a nekdo te napadne, ale stava se to tak malo ze mam v celku dost kreditu a v klidu a pomale setrim na lepsi lod nebo na co chci a nemusim utracet za rakety a miny
Raa1- Noob
- Počet príspevkov : 6
Registration date : 22. 10. 07
Zbohom cela LTS. Bola to dobra aliancia, dokial neupadla. Narabajte si s nou ako chcete.
Vela stastia.
(keby ste sa chceli cokolvek opytat, tak nech sa paci, urcite odpoviem).
Vela stastia.
(keby ste sa chceli cokolvek opytat, tak nech sa paci, urcite odpoviem).
FATALITY@21- Admin
- Počet príspevkov : 49
Registration date : 18. 10. 07
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: