Uvitani
4 posters
Strana 1 z 1
Uvitani
zdravim vas chtel sem vam zverejnit forum ktere bude prehledne pro vase prispevky ... davejte si stejne nicky jako ve hre pro lepsi komunikaci doufam ze se zde budete bavit...
Re: Uvitani
diki za privitanie dufam ze sa to tu rozbehne
LORD_ICEMAN- Mirne vzdelany letec
- Počet príspevkov : 90
Registration date : 21. 10. 07
no sak musis byt optimista
bobik.69 napsal:say it right
Co tym chces povedat?
jj suhlasim ,ani som nepocital ze tu bude tak rusno
FATALITY@21- Admin
- Počet príspevkov : 49
Registration date : 18. 10. 07
jj moze byt.... celkom fajn je to tu
bobik.69 napsal:sme tu len piaty.. a mohlo nas byt viac keby dakto nedaval bany dpc
kto dava bany?
bobik.69 napsal:sme tu len piaty.. a mohlo nas byt viac keby dakto nedaval bany dpc
a kto ich akoze dava?
FATALITY@21- Admin
akoze myslis mna?bobik.69 napsal:pan "administrator"
FATALITY@21- Admin
tak kto vlastne a za co?
¨bobik.69 napsal:pan "administrator"
tu aroganci si strc do prdele prosim ... 1.nwm ja sem dal ban jednou a to cloveku ktery nepatri do nasi aliance a 2. jsem se ji umluvil {pm} a rekla mi ze sem stejne nebude psat protoze to je prej nase forum tak si dej spatecku tohle me opravdu vytocilo a ty si myslis ze ses neco vic nebo co ze ses tak chytrej
tu aroganci si strc do prdele prosim // arogancia by bola keby som to vobec neriesil...
1.nwm ja sem dal ban jednou a to cloveku ktery nepatri do nasi aliance // takze aj ostatny budu asi dostavat bany
2. jsem se ji umluvil {pm} // ok
a rekla mi ze sem stejne nebude psat protoze to je prej nase forum // podla mna si uz pomyslela o nas svoje...
tak si dej spatecku // to uz aby som nic nenapisal asi...
tohle me opravdu vytocilo // tancuj,tancuj vykrucaj...
a ty si myslis ze ses neco vic nebo co ze ses tak chytrej // viac neviac... som dalsi z väcsiny... chytrej ? ehm... sprosty niesom urcite toje tiez pravda diky za pochopenie
1.nwm ja sem dal ban jednou a to cloveku ktery nepatri do nasi aliance // takze aj ostatny budu asi dostavat bany
a rekla mi ze sem stejne nebude psat protoze to je prej nase forum // podla mna si uz pomyslela o nas svoje...
a ty si myslis ze ses neco vic nebo co ze ses tak chytrej // viac neviac... som dalsi z väcsiny... chytrej ? ehm... sprosty niesom urcite toje tiez pravda diky za pochopenie
bobik.69 napsal:tu aroganci si strc do prdele prosim // arogancia by bola keby som to vobec neriesil...
1. dalsi bany nebudou !
2. ...
3. nwm co si o nas myslel bavil sem se s ni a neprislo me ze by se od nas(me) nejak stranila ci nemela rada nebo ze by ji to nak postihlo klidne ti to preposlu jestli chces
4. klidne cardas si dam
5. ne jen mi to vadilo ze ses ke mne choval jakoby si snad mohl vsechno a ja ze sem jen nwm co
6. no dejme tomu ze chapu
4. klidne cardas si dam //
5. ne jen mi to vadilo ze ses ke mne choval jakoby si snad mohl vsechno a ja ze sem jen nwm co // vsetkych berem na tom istom mieste ci uz je to DA,ci si to ty ja alebo svety peter... je to jedno
5. ne jen mi to vadilo ze ses ke mne choval jakoby si snad mohl vsechno a ja ze sem jen nwm co // vsetkych berem na tom istom mieste ci uz je to DA,ci si to ty ja alebo svety peter... je to jedno
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: